Rik Looijen | Covfefe anyone?
blog, rik, reclame, marketing, creatieve, creative, schrijven, student, copywriting, student
479
post-template-default,single,single-post,postid-479,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Covfefe anyone?

Donald Trump en twitter. Tsja wat moet je daar nou over zeggen… 

Een ding is zeker erg handig is hij er niet mee. Of dat nou komt door z’n leeftijd (de beste man wordt over twee weken immers al 71) of door z’n temprament; Een ding is zeker z’n uitspattingen op twitter zijn vaak trending en halen zelfs regelmatig het nieuws.

Tijdens zijn campagne werd hij zelfs verbannen van zijn eigen twitteraccount.

 

Trump de twittersensatie

Trump z’n tweets zijn een heuse sensatie. Er zijn dan ook talloze lijstjes met titels als The 10 most offensive tweets by Donald Trump. En tijdens zijn campagne voor het presidentschap werd hij zelfs verbannen van zijn eigen twitteraccount.
Redelijk bizar dat een man die blijkbaar niet kan worden toevertrouwd met een twitteraccount wel het vertrouwen krijgt om de VS te besturen.

My tweets are great. Tremendous tweets, the best. All the other tweets. . . they don’t know what they’re doing. My tweets? Great stuff. Great

 

Hoe een spelfout trending wordt

Na de verkiezingen heeft Trump gelukkig z’n wachtwoord weer teruggekregen en is hij weer lekker aan het twitteren. Langzamerhand raakten we wel gewend aan de uitspattingen vanaf @realDonaldTrump tot vandaag.

Met deze tweet greep hij in een klap de onverdeelde aandacht. Want wat wil Trump nou eigenlijk zeggen met dit bericht? Hij heeft het inmiddels afgedaan als grapje en de tweet is na enkele uren weer verdwenen.
Dat verdwijnen op zich is ook nog wel een dingetje. Iets met presidentschap en het verwijderen van dingen die je gezegd hebt. Schijnt niet te mogen.

 

DE geniale zet?

Waar Trump waarschijnlijk (of hebben we hier te maken met een stukje reversed psychology?) niet helemaal scherp was toen hij dit bericht postte waren ze dat bij Douwe Egberts wel. Terwijl ik de koffiedampen van de fabriek zat in te ademen (ja ik woon op een steenworp afstand v

an een van de DE fabrieken dus wanneer de wind de goede kant op waait ruikt het hier altijd naar koffie) kwam ik namelijk deze lekkere inhaker tegen.

Erg scherp. Ik heb meteen nog maar een bakkie gezet en deze onder het genot van dit lijstje met geniale tweets opgedronken.

Prima koffiebreak dus.

 

 

No Comments

Post a Comment