Rik Looijen | Een 70-jarige kleuter aan de macht.
blog, rik, reclame, marketing, creatieve, creative, schrijven, student, copywriting, student
145
post-template-default,single,single-post,postid-145,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Een 70-jarige kleuter aan de macht.

Afgelopen vrijdag was het moment daar. Donald Trump werd geïnaugureerd als 45e president van de Verenigde Staten. Bizar.


Goed we hebben even gehad om er aan te kunnen wennen. 9 November is immers alweer een tijdje geleden, maar toch. Ik kan nog steeds niet helemaal geloven dat een 70 jarige nutjob nu echt een van de machtigste mensen van de wereld is geworden.

Het bewijst maar weer eens dat een idee, hoe gek het ook klinkt, altijd een kans van slagen heeft. Mijn nieuwe levensmotto is dan ook: ‘Wie niet waagt wie niet wint.’


Ergens kon ik het simpelweg niet geloven. Het kon toch niet waar zijn dat deze man echt president zou gaan worden? Blijkbaar hebben we niet geleerd van het verleden. Leiders (in spé) die zeggen dat ze een muur gaan bouwen beloven over het algemeen niet veel goeds. (China = 1.0 & Berlijn = 2.0)

Met de inauguratie afgelopen vrijdag is het dan toch echt gebeurd; Trump is de man van de muur 3.0.


Gelukkig is het niet alleen maar kommer en kwel. Zoals bij elke grote gebeurtenis zijn er een aantal bedrijven die optimaal gebruik weten te maken van het gevoel dat bij mensen heerst. Wat mij betreft zijn dit de winnaars. Tussen alle nieuwsberichten door heb ik twee keer hardop moeten lachen om een advertentie die verwees naar de inauguratie van Trump.

Heineken en ALRIFAI bedankt voor de twee leukste inhakers op de inauguratie van Oom Donald (en daarmee bedoel ik dus niet die eend uit Duckstad).

Heineken

 

ALRIFAI


Originele post

Het had allemaal een stuk erger gekund. Neem bijvoorbeeld de artiesten die kwamen optreden. Onder andere 3 Doors Down. Niks mis mee toch? Ik had me pas echt zorgen gemaakt als Trump The Chemical Brothers had laten optreden. Leuke muziek hoor, maar dit nummer in combinatie met een paar drankjes…

Trump blijft een kleuter. Zolang we dat niet vergeten komt het allemaal wel goed.

No Comments

Post a Comment