ikbenrik.nl | Techreviews by ikbenrik.nl
De laatste gadgets gereviewd door ikbenrik.nl in samenwerking met Gearbest.
reviewthis, techreview, gearbest, gadgets
512
page-template,page-template-blog-animated,page-template-blog-animated-php,page,page-id-512,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Vroeger kocht ik het liefst elke week een nieuwe gadget. De ene week een nieuwe koptelefoon en die week daarop een nieuwe muis voor mijn computer.

 

De liefde voor consumer electronics is nooit verdwenen. Nog steeds kan ik tot diep in de nacht opblijven voor een keynote van een Chinese telefoonfabrikant of uren rondstruinen op internet op zoek naar specs van apparaten die binnenkort gelanceerd worden.

 

Daarom ben ik een samenwerking aangegaan met techreus Gearbest. Zij gaan mij met enige regelmaat van de vetste producten voorzien en in ruil daarvoor ga ik de producten uittesten en reviewen. In eerste instantie textueel met begleidende foto’s en in de toekomst waarschijnlijk ook via YouTube.

 

Naast reviews en informatie over de nieuwste producten zal ik ook met enige regelmaat kortingscoupons krijgen en af en toe zelfs gratis producten mogen weggeven.

 

Stay tuned dus! De eerste smartphone review komt eraan…