Rik Looijen | Verhalen
blog, rik, reclame, marketing, creatieve, creative, schrijven, student, copywriting, student
15
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-15,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Zand

Vaak lijk ik best normaal. Van buiten en van binnen. Een van de tientallen, nee honderden brave burgers. Ik heb een baan en een huis waar ik netjes huur over betaal. Ga op vrijdag met collega’s of vrienden naar de kroeg. En op zondagmorgen braaf sporten.

READ MORE

Hoe een lokale politicus misschien wel de beste campagnespot voor deze verkiezingen maakte

Mensen geïnteresseerd krijgen in politiek en hen bewegen naar de stembus. Een fenomeen dat, met name onder bepaalde doelgroepen, uitermate lastig blijkt. Er is weinig intrinsieke motivatie onder bepaalde groepen om überhaupt naar de stembus te gaan, laat staan zich te verdiepen in de politiek.

Vaak denken mensen (onterecht) dat hun stem niks uitmaakt en/of dat de politici zakkenvullers zijn die zich helemaal niet hard maken voor het volk. Een negatief imago waar politici maar al te graag vanaf willen.

READ MORE

Ik ben verslaafd aan gadgets…

Van kleins af aan heb ik een fascinatie voor wat heet Consumer Electronics. Zodra de folders op de mat vielen keek ik als eerste naar de folders van de BCC & Expert (Mediamarkt bestond toen nog niet).

READ MORE

Superschaal

Afgelopen zondagnacht was het weer zo ver: de Super Bowl werd gespeeld. Eigenlijk ben ik helemaal niet zo’n  grote fan ben van American Football.  Toch kijk ik eigenlijk wel altijd naar de  Super Bowl. Dat is dan ook niet alleen vanwege de sport.
READ MORE

Cultuur

Dat het niet kennen van een andere cultuur voor ongemakkelijke situaties kan zorgen is denk algemeen bekend. Volgens mij kan bijna iedereen zich wel een situatie voor de geest halen.

Zelf weet ik nog heel goed dat mijn moeder een keer bijna is meegenomen door een douanier op een vliegveld in Tunesië, nadat ze mij een corrigerend tikje gaf.READ MORE